SNACKBAR HET HAASJE SCHIEDAM

SNACKBAR HET HAASJE SCHIEDAM Snackbar Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Het Haasje Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 20:10 Was lekker
27 apr 2022 om 21:01 Heerlijk en snel! Knapperige frites, goede kroket en een lekkere kapsalon. Wij gaan zeker vaker bestellen!
19 apr 2022 om 10:53 heerlijke shoarma, ga dit zeker meer bestellen !
18 apr 2022 om 21:01 Het eten is altijd heerlijk, jammer is wel dat we al meerdere malen om 18.15 ons eten bestellen en ons eten wordt dan om 17.30 geleverd. Dit vind ik wel kwalijk want als ik pas om 18.00 uur thuis ben loop ik mijn eten mis
13 apr 2022 om 19:49 Helaas de helft van de snacks weggegooid omdat ze echt smerig waren.
7 apr 2022 om 19:50 Zo jammer patat was niet wat we gewend zijn .van deze patat zaak zo blijven er geen goede parat bakker over kleine stukjes ook donker bruin en hard nog can de vorige bak jammer
4 apr 2022 om 21:53 Gewoon Goede hamburger en verse patat! Snel bezorgd!
30 mrt 2022 om 20:12 Weer een haar in mijn eten, gebeld en als reactie zal het doorgeven. Ipv nieuw eten of een tegemoed koming.
25 mrt 2022 om 20:59 Zoals gewoonlijk alles weer heerlijk. Netjes verpakt en alles op goede temperatuur. Bezorger vriendelijk en op tijd!
16 feb 2022 om 21:35 Zeer snel bezorgd! (binnen 15 min) en een hele vriendelijke bezorger. Kwaliteit? Altijd goed. Zelden teleurgesteld in de afgelopen 15 jaar :-)