SNACKBAR HET HAASJE SCHIEDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 652 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Het Haasje Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 10:45 Eindelijk een snackbar die wel weet hoe je een bittergarnituur moet maken en presenteren.. top!
29 sep 2022 om 6:47 Normaal is het goed alleen jammer dat het niet warm was ivm dat het niet in een warmhoudtas zat was bezorgd met een scooter gewoon inde verpakkings tas gebruik een warmhoudtas dan eten we ook warm
27 sep 2022 om 11:09 Regelmatig besteld, altijd goed eten. Vriendelijke bezorging
26 sep 2022 om 9:30 Lekker eten en goed heet uitstekend en ruim op tijd was 45min en na 20min al geleverd
5 sep 2022 om 20:27 Snel bezorgd en nog altijd de lekkerste snackbar in de buurt!
5 sep 2022 om 7:20 Ik denk dat er deze keer iets niet in orde was. Ik ben na het eten behoorlijk beroerd geweest. Na 3 kwartier moest ik overgeven en kreeg diaree. Dit heeft ongeveer 2 uur geduurd. Volgens mij zat er iets bij wat dit veroorzaakt heeft.
3 sep 2022 om 21:26 Erg lekker snel bezorgd , ik ben helemaal te vreden
21 aug 2022 om 21:57 Prima in orde
21 aug 2022 om 0:39 Bezorger zat aan de verkeerde deur aan te bellen ben blij dat nog eerlijke mensen er zijn en vlees was aan de harde kant
14 aug 2022 om 20:55 Het extra vlees wat ik op mijn kapsalon had was niet terug te vinden in de bak
11 aug 2022 om 13:21 Bezorger was niet netjes. Jammer!
16 jul 2022 om 20:08 Aardige bezorger